Elämä

ELÄMÄ | Turun Sanomat |

Sinua varten -messut viikonloppuna Loimaalla

Joka kolmas vuosi Loimaalla järjestettävät Sinua varten –harraste- ja hyvinvointimessut järjestetään Puistokadun koulukeskuksella, liikuntahallin tiloissa ensi perjantaina ja lauantaina.
 
Sinua varten -messujen tavoitteena on esitellä Loimaalta löytyviä mahdollisuuksia harrastamiseen ja hyvinvointiin sekä auttaa toimijoita verkostoitumaan ja löytämään yhteisiä etuja. Näytteilleasettajiksi on ilmoittautunut yli 70 kansalaisjärjestöä ja hyvinvointialan yritystä. 
 
Messuilla on mahdollista saada tietoa ja opastusta eri harrastuksista, yhdistyksistä ja yrityksistä. Toiminnallisilla osastoilla pääsee muun muassa kokeilemaan uusia lajeja ja harrastuksia. Esiintymislavalla on monipuolista ohjelmaa kuten musiikkia, tanssia, liikuntaa ja sirkusta.
 
Messuilla on testikäytössä interaktiivinen SEPPO-pelisovellus, jota messukävijät voivat pelata. Peli on pelattavissa älypuhelimen tai tabletin nettiselaimella.
 
Novida Ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat kiertävät messuosastoilla haastattelemassa näytteilleasettajia sekä kuvaavat messutilan lavalla tapahtuvaa ohjelmaa. Lähetystä voi seurata livenä kahviossa.
 
Messut ovat yleisölle maksuttomat. Aiempina messuvuosina paikalle on saapunut noin 5 000 vierailijaa.


Perjantaina 25.8. Sinua varten -messut ovat avoinna klo 9-18 ja lauantaina 26.8. klo 9-14. Puistokadun koulun ja Liikuntahallin pysäköintialueen lisäksi autot voi jättää Puistokadun tai Sammonkadun hiekkakentille. Messut ovat osa loimaalaisia Suomi 100 -tapahtumia.

Kommentoi