Ammattina eläkeläinen

BLOGIT | Ammattina eläkeläinen

Kokeilen tuleeko minusta rypytön ja kivuton ?

Kävin piipahtamassa vapun molemmin puolin Oulun alapuolella pohjoisessa. Kilometrejä auton mittariin kerrtyi 1945. Ajoin yhtä soittoa Turusta Oulun pohjoispuolelle 10 h. Kolme kertaa pysähdyin huoltoasemalla juomassa kahvia ja yhden kerran syömässä voileivän. Sama aika ja kujeet myös tullessa takaisin Turkuun. Keli oli meno-paluuaikana todella loistava ja liikennettä ei ollut ruuhkiin asti. Pidän autolla-ajosta hyvillä keleillä, mutta fyysisesti ajo tuntuu kropassa seuraavana päivänä väsymyksenä.  Olenhan jo eläkeikäinen. Peltipoliisitkaan eivät edes viitsineet sakottaa.

Olin kauaskatseinen ja varasin jo lähtiessäni ajan hyvää oloa tarjoavaan hoitolaan. Tiesin, että kroppani tarvitsee huoltoa tällaisen reissun jälkeen eikä autoni.

Sisään vaan Kauneuspisteeeseen
Sisään vaan Kauneuspisteeeseen

Oli ilo nousta maanantaiaamuna, kun tiesi, että kohta saan hoitoa koko kropalleni päästä jalkoihin. Aukaisin Uitttamon kauneuspite Ilonan oven ja tiesin, että tästä tämä rentoutusolo jo alkaa, kunhan istuudun ihan rauhassa hetken ja katselet ympärilleni. Kohta hoitajani Laura otti minut iloisesti vastaan ja ohjasi hoitohuoneeseen lepäämään rentouttavan musiikin soidessa.

Olin varannut kaksi aikaa, toisen vyöhyketerapiaan ( 1 h) ja toisen kasvohoitoa 1,5 h) varten. Totesin maanantaiaamuna Turussa, että molempia todella tarvitaan.

Vyöhyketerapia, mitä se on?

Vyöhyketerapiassa painellaan jalkapohjista refleksipisteitä (akupisteitä). Jalkapohjista löytyy meidän kaikkien elintemme kartta. Refleksipisteitä  painamalla jonkin elimen kohdalta jalkapohjasta, niin refleksisignaali vaikuttaa kyseiseen elimeen positiivisesti, ts, aktivoi kyseisen elimen toimintaa, verenkiertoa, hermostoa, aineenvaihduntaa. Maitohapot saavat kyytiä ja aineenvaihdunta vilkastuu suolistoa myöten.

Vyöhyketerapia

 

Minulla on selkä, lonkat ja hartiat tuntuneet kipuilevan ja ovat ihan jäykkinä ja kankeina. Tilannetta on  pahentanut pitkä ajomatka. Laura kertoi, että tässä kohtaa vyöhykketerapia on paikalllaan, koska minulla on lonkat ihan kosketusarat ja samoin ristiselkä, iskias. Tässä kohtaa kyseeisä kohteita ei voida suoraan hieroa, koska lihakseni ovat hierottaessa kosketusarat.

Refleksipisteiden painaminen vaikuttaa mm, hermoratoja myöten lonkkiini, ristiselkääni, hartioihini ja samalla myös päälle jäänyt stressitilanne laukeaa. Ja näin Laura työskenteli painamalla refleksipisteitä jalkapohjistani.

Aluksi pisteiden painaminen joissakin kohdissa tuntui todella kipeältä, mutta hän kyseli koko ajan tuntemuksiani. Hän paineli kipupisteitäni välillä vähemmällä volyymillä ja pikkku hiljaa kiputilanteet laukesivat. Lopputulos tästä painelusta oli todella rentouttava tunne. Olipa hieno ja rentouttava, stressitön tunne olla kivuton. Kantamani ”kivireppu” oli tyhjentynyt. Oli kiva jatkaa seuraavaan hoitoon, kasvohoitoon.

Lisäksi sain ohjeen juoda kotonani 1 – 1,5 litraa vettä vähintään päivittäin, jotta elimistöni puhdistuisi ja aineenvaihduntani toimisi. Vesi vanhin voitehista, näin Laura totesi.

Kasvohoito, Infrapunakasvohoito, radiofrekvenssihoito, mitä ihmettä se sisältää?

Kerroin Lauralle, että haluan kaikki  rypyt ja juonteet naamaltani heittämällä ulos. En halua tätä kuivannutta rusina naamaa enää huomenna aamulla katsella. Miten, voiko sille tehdä enää mitään? Kerrotko  sen minulle!

Laura vilkaisi minua ja sanoi, että ei sulla ole aihetta mihinkään epätoivoon. Sinähän olet ”Aikuinen nainen”. Oletko käynyt vähään aikaan kasvohoidossa vai oletko itse sitä miten hoitanut? Sanoin, että syksy on ollut ja mennyt ja talvikin meni ja mun piti varata ajat sitten aika kasvohoitoon. Mutta niin se vain on jäänyt jostain syystä. Aina on niitä menoja.

Voi että, mitä nyt sitten tehtäisiin? Minä haluan rypyt ja kuivuuden pois. Mulla on vielä nämä maaoranapussit leukanpielissä. Tiesittekö, että maaorava kerää leukaperiinsä pähkinöitä, jotka pullottavat ja jotka se vie talvivarastoonsa ruokaa varten. Voi ei!  Mun ei tarvitse tammenterhoja kerätä leukaperiini, mutta pussit vain ovat leukaperissäni olemassa. Ja tämä kalkkunakaula. Voiko sille tehdä mitään?

Radiofrekvenssi kasvohoitopää
Radiofrekvenssi kasvohoitopää

Laura lohdutti ja kertoi, että tämän päivän tiede ja tekniikka menevät vauhdilla ohitsemme. Me saamme nautttia näistä tuloksista täällä hoitolassa. Hän suositteli kasvo-ja kaulahoidoksi radiofrekvenssihoitoa nimenomaisella laitteella.

Radiofrekvenssiaallot johtavat kivuttomasti ja tehokkaasti radiotaajuutta ihon alaiseen kudokseen ja sen stimuloi kollageenia, iho kiinteytyy ja sen kimmoisuus paranee. Samalla laite  lymfahieroo sidekudosta, jolloin aineenvaihdunta paranee ja turvotus vähenee. Kasvvojen ja kaulan turvotus häipyy hoidon aikana.

Kysyin, että onko sillä miinulle mitään haittavavikutuksia ja keskustelun jälkeen hän totesi hoidon sopivan minulle erinomaisesti. Yksikin kerta jo tuo tulosta, Sarjahoidolla aina saadaan parempia, pitkäkestoisempia tuloksia, kuten lääkehoidoista olemme jo oppineet. Mutta säännöllinen hoito vähintään kerran kuussa pitää lihakset kunnossa, kuten kuntosalilla käynti tekeee kropallemme. Ja tällä laitteella muuuten voidaan  myös kiinteyttää esim. vatsaa ja pakaroita uimarantajuttuja verten.

Hoidon kulku

Kasvojen ja kaulan iho kuorittiin ultraäänilaitteella, laitettiin kiinteyttävä ja ravitseva ampulli, kevyttä hierontaa varten laitettiin hoitava öljy ja sen jälkeen tehtiin tehokiinteytys

radiofrekvenssilaitteella, lopuksi laitettiin ns. kultanaamio ja hoitovoide.

Hoito tuntui kivuttomalta, ei mitään runnomista, ei mitään epämiellyttävää mustapäiden etsimistä ja nipistelyä, vaan miellyttävää rentouttavaa käsittelyä koko ajan. Naamio oli yllättävän viileä ja sen aikana sain renttoutua ja kuunnella rauhallista, nukuttavaa musiikkia.

Ja lopputulos?

Kannatti mennä erikoishoitoon!
Kannatti mennä erikoishoitoon!

Niin sanottu rypytön naama oli lopputulos, Voiko tämä olla totta? Mutta totta se oli!

Otin kotona vielä kuvan……… Ja tuskat kropastani olivat tiessään.

IHANAA! Kiitos Laura! Olen asiakkaasi.

Kaikista tämän hoitolan tekemistä hoidoista saat tietoa www.kauneuspisteilona.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi