Maalaiskaupungin Mademoiselle

BLOGIT | Maalaiskaupungin Mademoiselle

Personal Trainer nimeltään Hilma

Jokaisella on syynsä liikkua. Toiset tekevät sitä työn puolesta, toiset endorfiinien takia ja jotkut kroppaa trimmatakseen. Joku liikkuu silkasta velvollisuudesta, joku siksi, että toiselle elävälle olennolle tulee siitä joka kerta riemullisen hyvä mieli.

Hilma on sellainen elävä olento. Sille minun liikkumiseni on sydämen asia, suorastaan intohimo. Se osaa nalkuttaa bodylanguagella. Se seuraa kannoillani ja tökkii kuonotahroja vaatteisiin niin kauan, että ymmärrän lähteä ulos.

Hilma on hyvin aikaansaava Personal Trainer, sillä se liikuttaa kroppaani helpohkosti kolmisenkymmentä kilometriä viikossa. Vaeltelemme lähimetsissä ja kärrypoluilla raittiissa ulkoilmassa säällä kuin säällä.

Joskus, kun Hilma ei ole kotona, tunnen itseni omituiseksi yksinkävelijäksi, enkä takuulla lähde pihalle jos sataa, tuulee tai on kylmä. Olen hyvin kranttu säiden suhteen yksikseni, mutta Hilman kanssa tyydyn vetämään toppahousut jalkaan ja hupun tiukasti pään suojaksi. Silloin ei sade eikä tuisku tahtia hidasta!

Joskus käy niinkin päin, että minä ulkoilutan Hilmaa. Kuva: Lavinia Rawstorne.
Joskus käy niinkin päin, että minä ulkoilutan Hilmaa. Kuva: Lavinia Rawstorne.

Ei sen puoleen, on minulla toinenkin Personal Trainer. Aloitin tänä keväänä käsivarsien kiinteytysprojektin Kutomon Liikuntakeskuksessa Forssassa Hennan opastuksella.

On ihan eri asia olla vastuussa treenaamisistaan jollekin, sitoutua yhteiseen tavoitteeseen, kuin höntsäillä omien fiilisten mukaan.

Oma valmentaja on erinomainen apu kaikenlaisissa elämäntapamuutosprojekteissa. Ainakin siihen saakka, kunnes uudet tavat on ajettu sisään.

Aurinkoisia hellepäiviä odotellessa on mukava tehdä matkaa kohti sutjakanlihaksikkaita kesämekkokäsivarsia. Join the team!

Kommentoi