Kauneuspulina

BLOGIT | Kauneuspulina

Pusu ilman partaa on kuin kahvi ilman kermaa

Olen kohtalaisen huono ostamaan lahjoja, etenkin silloin kun niitä nimenomaan pitää ostaa, kuten jouluisin ja syntymäpäivät. Tänä syksynä vanhempien yhteinen satavuotislahja oli jäädä vain tukuksi masentavia loppuunkulutettuja ideoita, kunnes iski inspiraatio ja oivallus. Nyt en malta odottaa ilmeitä, kun siskojen kanssa yllätys esitellään.

Edellisjouluna olin huojentunut kun edeltä joulua sovittiin, ettei enää vaihdettaisi lahjoja aikuisten kesken. lopputulemana tosin aattona istuin kuumilla kivillä sohvankulmassani, kun lahjan jaossa niitä paketteja alkoikin yllättäen tulvimaan pukinkontista omaan syliin. Onnekseni olin toki pienesti varautunut itsekin, mutta siltin tuntui jokseenkin huijatulta istua vastaanottamassa ihan oikeita lahjoja omien antamieni pikkupiiperrysten tilalle. Aivan typerää sopia lahjatonta joulua, jota kuitenkaan ei noudeta, ja miksi pitäisi, jokainenhan pakettien avaamisesta ilahtuu! Meidän perheessä tämä päähänpisto jäi ainutkertaiseksi kokemukseksi.

Sopivasti nokkelien pakettisisältöjen keksiminen aiheuttaa kutinaa hiusjuuriin. Monena vuonna olenkin antautunut lahjontaan sen helpoimman kautta, kosmetiikkapurnukoita pussiin ja kiva rusetti kylkeen, simply with love. Lahjanhan pitää olla antajansakin näköinen, vai kuinka?

Ihan parasta on löytää sattumalta jokin tuote tai lahjakortti, ehkä jokin elämyspalvelu, ystävää juhlistamaan. Pienen lahjan antaminen kesken arkea ilahduttaa ja yllättää varmasti.

Joppamanin tuotteet ovat suunnattu miehille. Tuotesarjaan kuuluu kolme tuotetta, kuorintavoide, kasvovoide sekä partaseerumi, jonka tuoksu niin huumaava, että se päätyi ensinuuhkaisusta lempparikseni.

 

SAMSUNG CSC

 

Partaöljyn tuoksu

on kombinaatio sitruunaruohoa, appelsiinia ja setripuuta. Se ei tuoksu yhtään liikaa, vaan viekottelevan kohteliaasti kuin taitava flirttailija. Voin kertoa, että suukkojen määrä lisääntyy ja joku nuuhkii varmasti niskakuoppaa, kun tätä taikatippaa salaa partaansa sipaisee – toimii se iholle kyllä ihan ilman partaakin.

Ihan paras lahjavinkki miesystävälle, koska uskon ettei lahjansaaja voi ainakaan noita edellä mainittuja pusuja vastustaa, vaikka kosmetiikkaa hömppänä pitäisikin. Partaöljy on lasipullossa, ja se merkitsee aina laatua. Ollessani noviisi kauneudenhoitoalalla muistan kuinka eräs vanhempi kosmetologi, jota kovasti ihailin, painotti useasti että laadukas kosmetiikka pakataan aina lasipulloon. Se pitää kutinsa, katsokaapas vaikka kosmetiikkahyllyjen aatelistoa eli seerumeja.

Itse henkilökohtaisesti naisena olen fiiliksissä jo pitkään vallinneesta miesten partamuodista ja erityisesti siitä, että miehet pitävät komeudestaan huolta. Pusu ilman partaa on kuin kahvi ilman kermaa.

 

SAMSUNG CSC

 

Parta- ja kasvokuorinta pehmentää,

kuorii ja hoitaa kuivaa ihoa sekä partaa. Jos parta kutiaa, on sitä hoidettava, koska usein parran alla oleva iho kuivuu ja ärsyyntyy. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, jolloin kosteutusvoide ja öljy pääsevät paremmin tekemään ihmeensä ja tehtävänsä iholle.

Kuorinta toimii loistavasti parranajon tai sheivauksen jälkeen, koska kuorintavoiteen sisältämät aprikoosinsiemenet, mansikansiemenet ja mustikansiemenet kuorivat ihoa hellävaraisesti ja jättävät iholle kosteutetun pinnan, kiitos kookosöljyn, risiiniäljyn, argan- öljyn sekä karitevoin.

Omaan tuoksumaailmaan kuorintavoiteen tuoksu ei ole liian miehinen, aika unisex on, kyllä tämä mielestäni naisillekin sopii vartalonkuorintatuotteeksi.

 

SAMSUNG CSC

Kasvovoide on ihonhoidon peruskamaa.

Vallitseva ilmasto suorastaan vaatii käyttämään jotain lisäkosteutusta iholla, koska se joutuu vaihtelevien olosuhteiden vuoksi koville. Olkoonkin, että kesällä on vähän helpompaa ihonhoitoa kuin talvella, jolloin lämpötilojen vaihtelut ulkona sekä sisälämmitykset kipristelevät ihon balanssia laidasta laitaan.

Kasvovoiteessa on runsaasti kosteuttavia öljyjä, avokado- öljy, kookosöljy, valkohipan siemenöljyä, hopeatungpuun siemenöljyä sekä viinirypäleensiemenöljyä, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Voide on koostumukseltaan kevyttä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se on miedosti hajustettu miellyttävällä tuoksusekoituksella, joka tuo esiin öljyn tuoksua aavistuksen voimakkaammin kuin mitä öljy itsekseen tuoksuu, ei paha juttu ollenkaan, pusujen sarjatykitys on väistämätöntä!

Lisäbonuksena päälle kasvovoide sisältää hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa ja jopa kiinteyttää ihoa.

 

 

allekirjoitus_oikea

Kommentoi