Treenisykkeellä

BLOGIT | Treenisykkeellä

Tee sitä mitä rakastat, ja tee sitä paljon

Kun aloitin bloggaamisen, en koskaan uskonut joskus bloggaavani Turun Sanomilla. Juttua hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta riitti. Aihe oli minulle tärkeä, niin se hyvinvoinnin henkinen, kuin fyysinenkin puoli.

Alkuvuodesta muutimme toiselle paikkakunnalle opiskelujen vuoksi, mutta sydän pysyi siitä huolimatta turkulaisena. Kaikki ystävät ja läheiset jäivät tänne, eikä sopeutuminen uudelle paikkakunnalle ollutkaan niin helppoa, kuin olin kuvitellut.

Mukaan tuli uusi arki yrittäjänä, mies opiskelijana, koko perhe uudella paikkakunnalla. Alkuvuodesta perheemme kasvoi myös karvaisella nelijalkaisella, jonka nimi kantautuu iltalenkeillä metsien ja peltojen yli Lahdessa. Kaiken uuden ohella kiinnostukseni hyvinvoinnista ja personal trainerin ammatistani siirtyi kokoajan voimakkaammin visuaalisen työn puolelle; valokuvaukseen.

Valokuvaus on ollut minulle aina rakas ja intohimoinen harrastus, mutta kun helmikuussa siitä tuli ammattini, käänsi se katseet ihan uuteen suuntaan. Tänä kesänä pääsen ilokseni ikuistamaan 17 parin kaunista ja ikimuistoista hääpäivää kameran linssin takaa. Arkisin päiväni kuluvat lapsi-, yritys-, perhe-, vastasyntyneen -ja huomenlahjakuvauksissa, joista nautin enemmän kuin mistään. Tämä työni valokuvaajana on tällä hetkellä suuri rakkauteni ja se juttu, jota haluan tehdä, jossa oppia, kasvaa ja kehittyä. Se suurin juttu, johon haluan satsata ja keskittyä.

Valokuvauksen myötä työni liikunnan parissa on vähentynyt kiireiden vuoksi. Edelleen rakastan myös työtäni personal trainerina ja juuri aloitimme uuden asiakkaan kanssa yhteisen taipaleemme tämän viikon maanantaina. Edelleen teen rakkaudella ja koko sydämelläni myös töitä liikunnan parissa, ja jos joku personal traineria kaipaa, niin rohkeasti ottamaan yhteyttä. Minulle mahtuu vielä kaksi uutta asiakasta mukaan! Vaikka valokuvaus vie suurimman osan ajastani, kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin silti pysyy ja elää pienenä liekkinä sisälläni.

Kaiken tämän kiireen (josta saan olla kiitollinen asiakkailleni), uusien tilanteiden ja niihin sopeutumisen myötä on tullut aika jättää myös hyvästit. Hyvästit ainakin toistaiseksi. Tämä postaus on tämän blogin viimeinen kirjoitus. En jätä jäähyvästejä, koska koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Rakastan työtäni ja haluan tehdä sen täysillä, niin kameran takana, kuin asiakkaideni kanssa lenkkipolulla ja kuntosalilla.

Tämä blogi on antanut minulle paljon hyvää ja olen todella kiitollinen Turun Sanomien Hyvinvointi -tiimille, jotka mahdollistivat rikkaan ja mielenkiintoisen matkani tällä saitilla. Kiitos teille lukijat, jotka olette blogiani lukeneet ja juttujani selailleet.

Tästä lähtien minä jatkan matkaani keskittyen rakkaaseen harrastukseeni, jota nykyään voin kutsua työkseni ja ammatikseni. Jos teille joskus tulee tarvetta hyvälle ja iloiselle valokuvaajalle, ottakaa yhteyttä www.pauliinaruokonen.com ja käykää tutustumassa! 🙂

Kaiken sen ilon, haikeuden, jännittävän ja onnellisuuden haluan kiteyttää lauseeseen, joka on myös otsikkona: ”Tehkää sitä mitä rakastatte ja tehkää sitä paljon.” Unelmoikaa ja toteuttakaa haaveitanne. Kukaan muu ei seiso teidän unelmienne edessä, kuin te itse. Valokuvaajan ammatti on minun unelmani ja tästä alkaa suuri työ sen haaveen toteuttamiseksi. Kaikkea hyvää ja kiitos, toivottavasti nähdään! <3

Kommentoi