Turku Yoga Girl

BLOGIT | Turku Yoga Girl

Paluu astangajoogan pariin

mayibeginyoga2016

Henkilökohtainen tauko on ohi ja Tiia on palannut! Välissä oli myös pieni joogatauko, mutta 4 viikkoa sitten aloitin harjoitukseni jälleen kunnolla. Palasin astangajoogan pariin, heräten joka aamu 40 minuuttia aiemmin tekemään aloittelijoille suunnattua harjoitusta, joka kestää 20 minuuttia. Harjoitus sisältää aurinkotervehdyksiä ja loppuistuma-asentoja. Kyseessä on Kino MacGregorin Yoga for beginners DVD, ja teen siitä tällä hetkellä ensimmäistä harjoitusta.

Olen nyt tehnyt saman harjoituksen 5-6 päivänä viikossa 4 viikon ajan, ja kehitys on kyllä huomattavaa. Ensimmäisellä kerralla olin jo ensimmäisessä alaspäin katsovassa koirassa niin sanotusti pulassa, ja nyt taas jaksan koko harjoituksen melko hyvin, vaikka teen myös salitreeniä ja lenkkeilen useamman kerran viikossa. Tämä on minulle ihan uutta, että jaksaa näin paljon!

Olen myös huomannut sen joogaharjoituksen virkistävät vaikutukset, kun sen tekee heti aamulla. Olosta riippuen vaihtelee syönkö aamupalan ennen vai jälkeen harjoituksen. Ensi viikolla ajattelin siirtyä toiseen harjoitukseen, joka levyltä löytyy. Siinä on yhteensä 3 eri harjoitusta, ja lisäksi keskivartalotreeni sekä meditaatioharjoitus. On ihana huomata kehitys näinkin pienestä, kuin 20 minuuttia päivässä.

Ensi viikolla osallistun ensimmäisille astangajoogaluennoilleni, niistä lisää kun olen niillä käynyt!

 

Tiia

 

Kommentoi