Myyntitykki urheilee

BLOGIT | Myyntitykki urheilee

Päivä kuvina

Selfie päivä

Ehkä järjettömin postaukseni tähän asti mutta ideaa olia hauskasti käytetty Boredpanda sivustolla erään kotiäidin päivää kuvaamaan. Tässä bloggauksessa kysyinen kotiäiti tallensi päiväänsä nimenomaan selfiekepin kanssa joten kokeillaan samankaltaista proggista.

Kyseessä on perjantai, monessakin mielessä tavallinen päivä työn ja harrastusten kanssa. Perustylsää arkea ehkä mutta avataan silti hiukan.

FullSizeRender-19

Aikaisemmin kirjoitin että tarvin sen 20-30min oman ajan aamulla sohvan nurkassa kahvin kanssa, parhautta. Suosittelen kokeilemaan. Pointti lyhyesti että herää vaikka väkisin 20-30 minuuttia aikaisemmin kuin tarve, omaa aikaa pelkästään löhöten, surffaten tai mitä sitten teetkin.

FullSizeRender-23

Kamat autoon ja Saippua Centteriin Sali82:lle treenaamaan.

Sami Saarenpää

Aamuisin saa olla salilla rauhassa, paikalla on max 10-15 muuta aamuvirkkua mutta silti paljon rauhallisempaa kuin iltaisin. Salilta tällä kertaa poikkeusellisesti suoraan Saloa kohti. Parikin tapaamista asiakkaan kanssa sillä suunnalla. Plussaa että kerrankin oli reilusti aikaa sinne suuntaan koska aamusta oli heittänyt hiukan lunta ja autossa on jo kesärenkaat alla.

Sami Saarenpää

Salossa tapaamiset pulkassa. Nokka kohden Paimiota. En itse ehkä muuttaisi Saloon mutta tuli itselle knoppitietona että Salossa on kuulemma halpaa asumista. Saloon itseasiassa motaria pitkin ajaa melkein yhtä nopeasti Turun keskustasta mitä itse ajan pahimmassa ruuhkassa Hirvensalosta Turun keskustaan.

Sami Saarenpää

Paimion tapaaminen hoidettu. Mulla on paljon asiakkaita jotka ovat seuranneet mua työpaikkojen vaihtuessa. Paimiossa asiakas on sellainen kenen kanssa on tehty erilaista kauppaa monessa eri työpaikassa. Nämä on aina myyjän näkökulmasta jonkinlainen onnistumisen merkki jos mun osaamiseen luotetaan vaikka työpaikat ja tuotteet vaihtuisivatkin. Toki myymisestä voisin jauhaa paljonkin mutta mun tapa myydä perustuu aina siihen että voin nähdä jokaisen asiakkaan koska vain uudestaan. Pidän sen minkä lupaan.

Sami Saarenpää

Takaisin Turkuun ja iltapäiväksi toimistolle. Unelmia ja toimistohommia. Meillä on avokonttori ja meininki usein tässä kohtaa alkaa olla jo rauhaton. Myynti on fiilislaji ja sopivassa suhteessa pitää olla haustaa niin homma luistaa.

Sami Saarenpää

Auto muuttui ruskeaski Salon reissulla joten kuuraus päivän päätteeksi. Tosin auton pesu on ehkä vähän sellainen terapeuttinen juttu kuin jollekin ruohikon leikkaus. Saatan pestä auton ja prätkän monta kertaa viikossa.

Sami Saarenpää

Puhdas biili, Aurajoen rantaa lipuan Hirvensaloon ja viikonlopun viettoon.

Sami Saarenpää

Loppuilta sitten vahvuudella minä ja pari naista. Ihan ok päätös raskaalle viikolle, kuohuvaa unohtamatta.

Sami Saarenpää

Edelleen myös peräänkuulutan vähän uusia haasteita lukijoilta. Oma kesä tulee sisältämään paljon matkustamista, kajakkia, moottoripyöräilyä ja mahdollisesti grenncardin hankkimisen. Onko näissä joku missä haluaisit tehdä jonkinlaisen kimppabloggauksen tai osallistua kanssani tekemiseen.

Loistavaa työviikkoa!

//Sami

 

Kommentoi