Myyntitykki urheilee

BLOGIT | Myyntitykki urheilee

4 Tunnin työviikko

4 Tunnin työviikko. Moniko miettii tälläistä? Minä ainakin, vähintään sen kerran pari viikossa. Tim Ferriksen kirja 4 tunnin työviikko ei ole mikään ratkaisu mitä toteuttamalla voi alkaa automaattisesti tehdä 4 tunnin työviikkoa mutta se avaa tietyllä tavalla silmiä miten voi halutessaan hyödyntää omia vahvuuksiaan ja mahdollisesti tehdä ehkä vähemmän töitä yhdistäen harrastuksia ja elämäntapaansa toisiinsa.

4 tunnin työviikko

Koko juttu on toki omalla kohdallani sellaista pohdiskelua, pidän työstäni mutten toki voi kieltää ettei minua kiinnostaisi tehdä lyhyttä päivää ja nauttia harrastuksista. En ole koskaan uskonut sellaiseen mentaliteettiin että nautin elämästä sitten eläkkeellä. Pidän mieluummin asenteen mistä kirjoitinkin pari bloggausta taaksepäin, nauti elämästä älä valita.

MIten nämä 2 asiaa sitten yhdistettäisiin, sitä en osaa vielä sanoa. Mutta jos keksin niin lupaan kirjoittaa siitä. Mutta jo pelkkä asioiden miettinen ja niistä haaveileminen toki pitävät liikkeessä, jos ei muuta niin se ajatus kytee taustalla tyyliin jonain päivänä.

Se mitä se voisi olla olisi toki matkailun, urheilemisen ja moottoripyöräilyn yhdistäminen jollain tasolla. Toki juttu voisi olla jotain myytävääkin minkä voisi puhtaasti etänä tehdä. Sain asiasta hyvän maistiaisen kun olin työnantajan mahdollistamana etätöissä Espanjassa viime vuonna, tässä siitä bloggausta. Silloin pääsin kokeilemaan sen mitä olin miettinytkin että auringossa ja lämpimässä voisi olla erikiva fiilis tehdä duunia. Ja olihan se, vaikutus työtehoon on iso kun ne muut puitteet siinä ympärillä on kunnossa, silloin ei pysähdy kelaamaan huonoa keliä, lunta, jäätä tai muuta sellaista arkista mikä sitten Suomessa odotti.

4 tunnin työviikko

Tästä seuraava askel olisi se että se ei olisi kokeilu tai pätkä etätöissä vaan pysyvä olotila. Jos se toimii pieninä pätkinä etänä niin tietenkin se oikein hoidettuna toimisi myös normaalina arkena tai näin haluan ainakin sen ajatella. Tässä on loppupeleissä vain kysymys omien vahvuuksien kehittämisestä. Toki sitä voi ja kannattaa kehittää kaikessa työssä, niin yrittäjänä kuin palkkatöissä. Oma osaaminen omassa työssä palkitaan aina jossain muodossa, on se sitten raha tai vapaa-aika, mikä nyt ketäkin motivoi.

Koko tämä kirjoitus nyt on vain ajatusten tuulettelua mutta tälläisiä juttuja usein kelailen ja mietin että miten se olisi mahdollista. Nousta aamulla treenatakseen, ajellakseen moottoripyörällä ja kaikenlaisesta fiilistellen. Kyllästyisikö siihen sitten, sitä en osaa sanoa mutta kokeilematta on mahdoton sanoa varmaksi.

Kommentoi