Lipitär polulla Jukolaan

BLOGIT | Lipitär polulla Jukolaan

Vaan kuinkas sitten kävikään…

Siinähän kävikin sitten niin, että minulle nousi kuume perjantaina viikkoa ennen Jukolaa. Ajattelin, että kyseessä on vain pieni kesäflunssa, joka menee ohi eikä vaikuta Jukolaan menemiseeni. Olin suunnitellut, että keskiviikkona menisin Turku-Rasteille Littoisiin. Loppujen lopuksi menin sittenkin lääkäriin keskiviikkona, koska koko pää tuntui olevan ihan tukossa ja flunssa ei ollut helpottanut ollenkaan. Diagnoosiksi sain poskiontelotulehduksen ja viikon antibioottikuurin hoidoksi. Enpä sitten päässyt osallistumaan toipilaana Venloihin. Harmitti.

Koin vointini kuitenkin ihan hyväksi lauantaina ja menin äitini kanssa Paimioon lauantaiksi. Äidin olin pyytänyt ilmoittautumaan talkootyöntekijäksi jo aikaisemmin ja hän lähtikin päiväksi hommiin. Itsekin mietin, että olisinko jotenkin hyödyksi, mutta loppujen lopuksi katselin vain koko päivän isolta näytöltä kisojen kulkua ja välillä kävin katsomassa loppusuoralla näkyisikö tuttuja. Päivä kului nopeasti ja oli muutenkin mukava ja lämmin päivä.

Jännittämistä päivässä riitti myös, sillä Littoisten Pirtapiioilla oli viisi joukkuetta kisassa mukana. Näitä 20 venlaa sitten yritin kannustaa parhaani mukaan ja jännitin heidän puolestaan. Jukolan online-palvelusta oli helppoa seurata puhelimella miten kenenkin juoksijan matka eteni. Vaikka matkaan lähti monta jännittynyttä, mutta innostunutta ensikertalaistakin,niin mielestäni kaikkien joukkueidemme suoritukset olivat ihan parhaita! Joukkue, jossa olisin juossut, tuli sijalle 969. Kaiken kaikkiaan venlajoukkueita oli yhteensä 1417.

Päivän aikana ehdin myös shoppailla itselleni oman emit-leimasimen sekä huippuhienon peukalokompassin! Nämä ihanat hankintani näkyvät kuvassa.

 

Kommentoi